Fenntartható, elérhető és befogadó

A jövő iránt elkötelezett fejlesztőként mind a társadalmi mind a környezetvédelmi fenntarthatóság szívügyünk, támogatjuk a helyi közösségeket, és mindenki számára megközelíthető tereket formálunk. A ParkSide irodaház a LEED, WEEL és Access4You kritériumainak is megfelel majd, a teljes épületegyüttes akadálymentes megközelíthetőségén túl garantálva a környezetbarát technológiák és megoldások jelenlétét is.

Rugalmasság &
a választás lehetősége

A ParkSide Offices modern, rugalmasan alakítható és emberközpontú munkatereket kínál bérlői számára, akiknek számos lehetősége van az irodaházon belül megtalálni a tökéletes helyszínt a munkavégzésre. A 11 tetőterasz, az okosbútorokkal felszerelt kültéri munkaállomások, a kültéri-beltéri kávézó és a nagyméretű lounge mind-mind választható munkahelyszín.

Sportolj és kapcsolódj ki munka után

A ParkSide Offices közvetlen környezete a gasztronómiai, közösségi és szórakoztató élmények színtere, miközben futópályák, teniszpályák és további sportolási lehetőségek is rendelkezésére állnak a munka után kikapcsolódni vágyóknak. Az Allee teljeskörű vásárlási élményt kínál, mindössze egy rövid sétányira.

Kapcsolat

Bérbeadás:

Mazsaroff Kata, Leasing Director

Bihari Máté, Senior Leasing Manager

[email protected]

Sajtókapcsolat és marketing:

Rézműves Ildikó, 

Marketing & PR Director

[email protected]

Ingatlanfejlesztő: