Az épület

egy ESG-alapokra épülő irodaház

A ParkSide Offices a Horizon Development új irodafejlesztése. Építészeti koncepcióját a fenntarthatóság, a közösség és a rugalmasság vezérelvei határozták meg, ezáltal befogadó, egészséges és kellemes munkakörnyezetet kínál az ESG-kompatibilis, tanúsítottan környezettudatos irodaházat kereső cégek számára.

 
Az 5+2 szintes épület 20 000 m2 alapterületen kínál bérbeadható iroda- és kiskereskedelmi területet, amely 260 férőhelyes mélygarázzsal és 35%-ot meghaladó zöldfelülettel egészül ki. Az irodaháznak helyet adó nyugodt lakóövezet ideális lokáció sportlétesítményekkel, széles szolgáltatási spektrummal, közlekedési kapcsolatokkal, étkezési és kulturális lehetőségekkel.

irodák

A ParkSide Offices változatos munkaterei kiegészítik a hagyományos beltéri irodamegoldásokat és az otthoni munkavégzés élményét, így segítve a vállalatokat személyre szabott és rugalmas hibrid modelljük kialakításában, hozzájárulva alkalmazottaik jólétéhez, a munka és a magánélet egyensúlyához és az inspiráló természeti környezethez, miközben a tehetségek új generációit is vonzzák.

kültéri megoldások

Ez a jó levegőjéről ismert lokáció olyan kültéri építészeti megoldásokat sorakoztat fel, mint a kiszélesített sétány, a vizes elemeket és műalkotásokat is felvonultató előkert, az edzőpark, a védett belső kertek, az okosbútorokkal felszerelt exkluzív szabadtéri munkaállomások, és a tetőtéri teraszok, amelyek mind egészséges munkahelyi alternatívákat kínálnak. Az épület külső és belső tereinek tervezését egyaránt az egyén és a természeti és épített környezet szempontjai határozták meg. 

középpontban az ember

Az épület magasságát a szomszédos lakóépületek tömegéhez igazítottuk úgy, hogy az a környező városi szövetbe is szépen illeszkedjen. Az otthonhoz és a közösséghez való tartozásunkra is odafigyelve állatbarát környezetet alakítottunk ki, és a földszinten létrehoztunk egy baba-mama szobát, amely mind a ParkSide Offices alkalmazottai, mind a környékbeli családok számára nyitva áll.

 
A ParkSide Offices főbejáratán belépve egy világos és napos, 7 méter tiszta belmagasságú lobby fogadja a látogatót a nagyközönség számára is elérhető recepciós térrel, kávézóval, kapcsolódó terasszal és hangulatos olvasósarokkal.